Наполи победи Рейнджърс с 3:0 в предпоследен мач от група

...
Наполи победи Рейнджърс с 3:0 в предпоследен мач от група
Коментари Харесай

Наполи продължава с победите, а Джовани Симеоне с головете

Наполи победи Рейнджърс с 3:0 в предпоследен мач от група " А " на Шампионската лига. Головете за италианския тим означиха Лео Йостигард и на два пъти Джовани Симеоне.
 Атлетико (Мадрид) - Байер (Леверкузен) 2:2 в мач от Шампионската лига
Кошмарна вечер за испанския футбол - Атлетико също е навън от ШЛ след неповторима драма в Мадрид

Караско се трансформира в антигерой за хората на Чоло Симеоне

Възпитаниците на Лучано Спалети са първи в групата с актив от 15 точки, а Рейнджърс са последни с едвам един маркиран гол, 19 позволени и 0 точки на сметката си.

Още в 11-та минута Джовани ди Лоренцо освободи Джовани Симеоне, който стреля от близко в долния ляв ъгъл на вратата, оставяйки вратаря беззащитен - 1:0 за Наполи. Само пет минути по-късно Марио Руи сътвори красиво прехвърлящо центриране в наказателното поле, където Джовани Симеоне се подвигна високо, с цел да засече с глава в левия ъгъл и зад вратаря за повторно, а резултатът стана 2:0.
 Тотнъм - Спортинг (Лисабон) 1:1 в мач от Шампионската лига
ВАР скапе кефа на Тотнъм в 96-ата минута

" Шпорите " стигнаха единствено до 1:1 вкъщи със Спортинг (Лисабон)

Танги Ндомбеле можеше да направи 3:0, само че неговият бомбен удар уцели напречната греда. В последната минута на първото полувреме Алфредо Морелос надбяга бранител и стреля бързо от ръба на наказателното поле, само че Алекс Мерет направи великолепно акробатично избавяне, с цел да го лиши от попадение.

В 51-та минута Джовани Симеоне преодоля Алан МакГрегър, само че беше изтласкан прекомерно настрана и ъгълът беше прекомерно сложен, с цел да откри мрежата. В 80-та минута Джакомо Распадори изпрати фантастично центриране в наказателното поле от ъглов удар, а Лео Йстигард скочи най-високо и нанесе удар с глава във вътрешната страна на дясната греда - 3:0 за Наполи.
 Аякс - Ливърпул 0:3 в мач от Шампионската лига
Класика за Ливърпул на " Йохан Кройф Арена "

И " алените " се разправиха със слаб Аякс
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР