Наполи оглави класирането в италианската Серия А. Партенопеите отново мечтаят

...
Наполи оглави класирането в италианската Серия А. Партенопеите отново мечтаят
Коментари Харесай

Гол в 94-ата минута изкачи Наполи на върха в Серия А

Наполи оглави класирането в италианската Серия " А ". " Партенопеите " още веднъж мечтаят за Скудетото след скъп триумф като посетител на Лацио с 2:1. По този метод хората на Лучано Спалети се изравниха на върха с Милан, само че южняците имат преимущество в директния конфликт посред им.

На " Олимпикпо резултатът можеше да поеме към всяка една посока. Още в шестата минута Луис Алберто пропиля златен късмет. Испанецът откри пространство за пукотевица, само че топката не откри очертанията на вратата.
 Специя - Рома 0:1 в мач от Серия
Този път продълженията донесоха наслада на Рома

" Вълците " с трагичен триумф над Специя

Натискът на " орлите " продължи и малко по-късно изненадваща неправилност пред в завършващия удар създаде Чиро Имобиле. В средата на полувремето гостите от Наполи желаеха дузпа, като броженията им не бяха почетени от основния арбитър.
 Снимка 565195
Източник:

Секунди преди паузата Давид Оспина трябваше да сътворява чудеса от смелост, с цел да спре Сергей Милинкович-Савич към гола.

Наполи дочака своя миг и осъществя в 61-ата минута. С виновната задача се нагърби Лоренцо Инсине, който насочи страховит изстрел от границата на наказателното поле, поразил долния десен ъгъл на Старкоша.

Седем минути по-късно " партенопеите " можеха да решат всичко в своя изгода, само че нов гол на Лоренцо Инсине този път беше анулиран поради интервенция на ВАР и записана засада по-късно.
 Верона - Венеция 3:1 в мач от Серия
Джовани Симеоне още веднъж свети в Серия " А "

Верона с значим триумф по пътя към Европа

И тъкмо, когато хората на Спалети си мислеха, че скъпите точки са сигурни, Лацио възвърне паритета. Отбраната на Наполи почисти центрирана топка от фаул, а за нейно злощастие тя попадна на волето на Педро, който с доста класа и мощност я прати в мрежата на Оспина.
 Снимка 565194
Източник:

Но екшънът предстоеше. Друг испанец се трансформира в воин на мача, и това не беше Педро. Фабиан Руис хвърли в възторг тифозите на Наполи с надвит гол в 94-ата минута. Лацио отново сбърка при изнасянето на топката, а секунди по-късно Инсине я заложи на Руис, който от към 20 метра обезврежда Стракоша. В празненството с почитателите пък даже се включи и разчувстваният Лучано Спалети.
 Милан и Удинезе направиха 1:1 в Серия А
Нова неверна стъпка на Милан дава съвършен късмет на Интер

Резултатът оставя отбора водач с 57 точки
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР