Наполи и Интер не се победиха в мач от 25-ия

...
Наполи и Интер не се победиха в мач от 25-ия
Коментари Харесай

Гросмайсторско реми под Везувий

Наполи и Интер не се победиха в мач от 25-ия кръг на Серия А. Двубоят на стадион " Диего Армандо Марадона " приключи при резултат 1:1. Домакините поведоха с гол на Лоренцио Инсиние от дузпа, до момента в който за " нерадзурите " прецизен бе Един Джеко при започване на второто полувреме.

След равенството Интер остава преди всичко във краткотрайното класиране с 54 точки. Наполи са втори с 53. Това слага Милан в доста преференциална позиция, защото " росонерите " са трети с 52 и при победа над Сампдория на следващия ден ще оглавят Серия А.

Наполи стартира по-агресивно срещата и още в 5-ата минута футболистите на Лучано Спалети имаха съществени искания за дузпа. Виктор Осимен бе повален в наказателното поле от състезател на Интер, само че съдията подмина обстановката.

Тя обаче бе прегледана с ВАР, след което стана ясно, че фаул в действителност има и Даниеле Довери уточни бялата точка. Зад топката застана Лоренцо Инсиние, който с удар в левия ъгъл на вратата направи резултата 1:0.

В 12-ата минута домакините можеха да усилят преднината си. Пьотр Зиелински стреля от границата на наказателното поле, само че топката срещна лявата греда. Малко по-късно Виктор Осимен стреля рисково, само че около вратата.

Интер съумя да изравни в самото начало на второто полувреме. След неприятно изчистване топката попадна на крайници на Един Джеко, който с мощен удар в горния десен ъгъл се разписа за 1:1. Двадесет минути преди края на постоянното време Самир Ханданович трябваше да се намесва и да избавя Интер от попадение след удар на Елиф Елмас.

До края на срещата двата отбора си размениха по още няколко положителни положения, само че до нов гол по този начин и не се стигна.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР