Напълно преобразена предстои да бъде , които са в напълно

...
Напълно преобразена предстои да бъде , които са в напълно
Коментари Харесай

Ето как ще бъде преобразена сграда в окаян вид до жп гарата във Варна

Напълно преобразена следва да бъде, които са в изцяло неприветлив тип и с рушащи се фасади. Зданието на ул. „ Шабла " 4 ще се трансформира в офис постройка с РЗП над 3300 квадрата. Съществуващата постройка ще бъде ремонтирана, пристроена и надстроена. След 5 – годишен административен път вложителят към този момент разполага с нужното позволение за градеж, научи Moreto.net.

Сградата ще разполага с 23 бр. паркоместа за коли и 32 бр. за колела. Предвижда се на 1/2 от покривното пространство да се построи ФВИ (фотоволтаична инсталация) за лични потребности, като желанието от вложителя е постройката да бъде сертифицирана като " зелена постройка ". В момента се събират предложения за избор на реализатор. Реални действия евентуално ще стартират идната година.

Фасадата на административното здание е в жалък тип. Мазилката се лющи и разрушава. Сградата наподобява пустееща. От табели излиза наяве, че част от пространствата във времето са употребявани за осъществяване на друг тип услуги.

Според документите в уеб страницата на районно кметство „ Одесос ", зданието ще бъде надстроено с три етажа. Сега височината е към 10 метра. Ще стане съвсем двойна. Подробният организационен проект и Работният организационен проект са утвърдени през 2020 година.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР