Нападнат от угризения крадец на бутилка кетчуп от ресторант в

...
Нападнат от угризения крадец на бутилка кетчуп от ресторант в
Коментари Харесай

Мъж открадна... кетчуп, но го застигна зла прокоба

Нападнат от скрупули апаш на бутилка кетчуп от ресторант в Ню Джърси, Съединени американски щати, се е разкаял за действието си и е възстановил отмъкнатото в двоен размер, придружавайки го с писмо, в което показва разкаянието си, заяви Юнайтед прес интеренешънъл.

Затваряйки заведението си в Лейси Тауншип, Ню Джърси, мениджърът му, чието име не се оповестява, е намерил кафява торба наоколо до входа, съдържаща две бутилки кетчуп и анонимно писмо.

В писмото, споделено от шефа във Facebook, създателят признава, че е отмъкнал бутилка кетчуп, до момента в който е вечерял в ресторанта.

"Това е най-лошото нещо, което съм правил. Деянието ми донесе неприятен шанс - часове след кражбата автомобилът ми беше ударен от друго возило. Надявам се, че неприятният шанс ще си отиде, в случай че заменя откраднатата бутилка кетчуп с нови две.

Още един път се оправдавам, в случай че съм Ви предизвикал стеснение по същия метод, по който животът го аргументи на мен ", написа разкаялият се апаш. Мениджърът на ресторанта е дал опрощението си на анонимния обирджия. По думите му личният състав на заведението даже не е забелязал, че липсва бутилка кетчуп.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР