Нападателят Ромелу Лукаку се присъедини към Манчестър Юнайтед в грешния

...
Нападателят Ромелу Лукаку се присъедини към Манчестър Юнайтед в грешния
Коментари Харесай

Рой Кийн: Лукаку се присъедини към Манчестър Юнайтед в грешния момент

Нападателят Ромелу Лукаку се причисли към Манчестър Юнайтед в неверния миг, съобщи някогашният капитан на " алените дяволи " Рой Кийн. Той също по този начин предвижда, че белгийският национал ще вкара най-малко 20 гола за Челси този сезон. Лукаку мина от Интер в Челси с трансфер на стойност 115 милиона евро, като преди този момент игра за Юнайтед, Евертън, още веднъж Челси и родния Андерлехт.

" Мисля си, че прехвърлянето му в Манчестър Юнайтед се случи в неверния миг, тъй като нямам безусловно никакви подозрения в неговата класа. Статистиката поддържа думите ми, а по-късно той я сподели и в Евертън. Понякога се случва огромен футболист да не си пасне с избран клуб. Може би поради химията посред им, а може би тъй като не си подхожда с треньора ", сподели той за подкаста Overlap.

" След това Лукаку мина в Интер и надали някой се е изненадал от броя на головете му. Той работи върху диетата си и узря душевен. Част от неговото развиване се дължи и на това, че се реалокира да живее в нова страна. Ромелу значи голове. Предвид метода на игра на Челси, Лукаку ще вкара към 20 гола този сезон”, добави Кийн.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР