Нападателят на Ювентус Кристиано Роналдо пропусна сутрешната тренировка на отбора,

...
Нападателят на Ювентус Кристиано Роналдо пропусна сутрешната тренировка на отбора,
Коментари Харесай

Роналдо пропусна тренировка на Юве, за да разгледа фабриката на Ferrari

Нападателят на Ювентус Кристиано Роналдо пропусна утринната подготовка на тима, с цел да посети фабриката на Ferrari в Маранело. Той отиде там в компанията на президента на клуба клуба Андреа Аниели и боса на Exor - Джон Елкан, оповестява " La Gazzetta dello Sport ".

Това единствено удостоверява информациите, че Елкан ще има все по-сериозна роля в ръководството на " Старата госпожа ". Exor е холдинг, който е ръководен от фамилия Аниели и с изключение на доста други компании, има Ювентус и Ferrari.

Кристиано трябваше да взе участие във въстановителната подготовка след провалянето от Милан, само че вместо това отиде в Маранело. Според непотвърдена информация, той даже си е купил ново Ferrari по време на тази аудиенция.

На този стадий бъдещето на Роналдо в Юве остава нестабилно. Неговият контракт с клуба е до 2022 година, само че се приказва, че той може да си тръгне през лятото, изключително в случай че тимът не се класира за Шампионската лига. В момента Ювентус е на 5-ото място в Серия " А ", на точка зад Наполи, който заема 4-ата позиция.

Can you calculate this?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР