Нападателят на врачанския медицински асистент, който бе пребит пред дома

...
Нападателят на врачанския медицински асистент, който бе пребит пред дома
Коментари Харесай

Задържаха нападателя на врачанския медик

Нападателят на врачанския медицински помощник, който бе пребит пред дома му е родственик на починалото при злополуката край врачанското село Лиляче във вторник вечерта , осведомят БиТиВи и " 24 часа ". Той е бил арестуван в събота вечерта.

Припомняме, че в петък съобщихме,че незнайно към оня миг лице. Фелдшерът се е прибирал към дома си, откакто е завършило дежурството му, когато бил атакуван пред жилищния му блок.

Вследствие на побоя медикът е получил разкъсвания на устните и огромна рана на челото. Той бе настанен е в Хирургичното поделение на МБАЛ " Христо Ботев ".

По информация на БиТиВи непознатият мъж изискал цигара от лекаря пред блока му, само че когато протяга ръка да му даде, нападателят го удря в главата и последват няколко удара с юмруци.

Вестник " 24 часа " написа, че нападателят е в родствена връзка със фамилията на починалото при. Именно потърпевшият доктор, е бил част от втория екип, дошъл на местопроизшествието.

Засега обаче не е открит претекстът на нападението и полицията проверява и версия за битов спор. Твърди се, че побойникът е обвинил лекаря, че трови кучетата в квартала. Пострадалият фелдшер е познавал нападателя си и е съумял да го опише.
 БЛС: Спрете да посягате на медиците!
БЛС: Спрете да посягате на медиците!

Лекарският съюз с позиция по отношение на пребития доктор и упрекнатата от обществото пияна лекарка
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР