Нападателят на ЦСКА - София Бисмарк Чарлс поднови пълноценни тренировки

...
Нападателят на ЦСКА - София Бисмарк Чарлс поднови пълноценни тренировки
Коментари Харесай

Бисмарк Чарлс вече тренира пълноценно

Нападателят на ЦСКА - София Бисмарк Чарлс възобнови пълноценни тренировки през вчерашния ден. Сутринта “червените ” бяха разграничени на две групи и изпълняваха физически упраженения във фитнеса, а следобяд се готвеха с топка. Ганаецът се включи и в двете занимания наедно със своите съотборници. Той пропусна старта на подготовката, защото още изпитваше болежки след травмата, която получи при гостуването на Гигант (Съединение) за Купата на България в края на ноември. 

21-годишният футболист по този начин и не съумява до момента да развие капацитета си на “Армията ”, защото непрекъснато е преследван от контузии. Той дойде в Борисовата градина тъкмо преди две години, само че от този момент не е имал интервал от няколко месеца, в които да е изцяло здрав. През лятото гаанецът претърпя и интервенция в клиника във Валенсия. 

Именно Чарлс донесе последния до момента трофей на “червените ” - Купата на България за сезон 2022/21 с надвит гол на финала против Арда (Кърджали). Това обаче е и последното му попадение, като не се е разписвал към този момент над година и половина. 

През есента Канцлера взе присъединяване в 6 мача във всички съревнования - влезе като запаса в 5 дуела от шампионата и стартира като титуляр в упоменатия към този момент мач за Купата на България против Гигант. 

“Тема Спорт ”

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР