Нападателят на ЦСКА Фернандо Каранга е трансферна цел на турския

...
Нападателят на ЦСКА Фернандо Каранга е трансферна цел на турския
Коментари Харесай

Бешикташ потвърди, че иска Каранга

Нападателят на ЦСКА Фернандо Каранга е трансферна цел на турския гранд Бешикташ. От истанбулския клуб са удостоверили пред „ Fotospor “ за своето предпочитание да привлекат бразилския голаджия.

От Бешикташ ще се опитат да привлекат Каранга до края на януарския трансферен прозорец, с цел да го картотекират за мачовете от Шампионска лига.

Бешикташ се класира за осминафиналите на шампионата, където ще се изправи против Байерн Мюнхен.

Каранга е впечатлил спортно-техническия щаб на турския клуб със своите изяви с екипа на ЦСКА.

Скаутът на Бешикташ Касъм Арълък е участвал на три мача на ЦСКА през първия полусезон от Първа лига, с цел да гледа изявите на 26-годишния футболист.

Каранга е отбелязал 17 гола в последните 18 мача за ЦСКА и е направил 4 асистенции. Той вкарва гол на всеки 88 минути.

От турския клуб са удостоверили пред „ Fotospor “, че приготвят оферта за Каранга, която се чака да бъде изпратен в идващите дни.

Ръководните фактори в Бешикташ към този момент са провели диалог с представителите на ЦСКА и са се уведомили за изискванията, при които могат да вземат Каранга.

Главният управител на ЦСКА Стойчо Стоилов съобщи, че „ алените “ желаят да разчитат на най-хубавите си футболисти в битката за купата и на този стадий не възнамеряват да се разделят с голмайстора си, Фернандо Каранга.

„ Нямаме предпочитание да го продадем. Има доста сериозен интерес, само че в клуба няма постъпила оферта. Не желая да разясня числа, само че цената е доста висока. Ако се стигне по някакъв метод до трансфер, цената ще е умопомрачителна за българския пазар”, разяснява Стойчо Стоилов.

Стойчо Стоилов: Битката за купата няма да бъде решена по почтен път

Белчев: Правим всичко допустимо ЦСКА да играе в Европа
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР