Нападателят на ЦСКА Дюкенс Назон сподели, че в съблекалнята на

...
Нападателят на ЦСКА Дюкенс Назон сподели, че в съблекалнята на
Коментари Харесай

Назон: Задачата ни е да запазим първото място

Нападателят на ЦСКА Дюкенс Назон показа, че в съблекалнята на алените към този момент има въодушевление.

Футболистът беше определен за Играч на мача Ботев Пд – ЦСКА (0:1) в отсрочения дуел, който се игра в сряда вечер в Коматево.

„ Благодаря, благополучен съм, тъй като показахме друго лице през второто полувреме на дуела. Разбира се, дузпата пристигна тъкмо от там. Бяхме настойчиви и желая да благодаря на Марселино, тъй като неговата експанзия докара до дузпата. Това е нашата концепция, да пресираме високо. Той беше индивидът, който завоюва наказателния удар. Доволен съм, че съумях да осъществявам. Понякога би трябвало да печелиш сходни мачове с 1:0, с цел да постигаш своите цели “, сподели пред Diema Sport футболистът на алените.

Единственото попадение в срещата осъществя Дюкенс Назон в 72 минута от дузпа, отсъдена за нарушаване на Джеймс Ето‘о против Марселино. С триумфа играчите на Саша Илич излязоха на върха в класирането.

„ През втората част заиграхме с характерен централен нападател, откакто сменихме и системата, бяхме двама на върха на офанзивата и пресата стана по-сериозна. Мачът беше сложен за нас, трябваше да се браним. Както към този момент споделих, огромните тимове би трябвало да печелят сходни мачове, даже с 1:0. “

28-годишният нападател на ЦСКА показа, че е очаквал дуелът в Пловдив да е сложен, само че какво го е изненадало?

„ Знаех и преди мача, че ще е мъчно, само че не чаках да е чак толкоз мъчно. По-важното за нас са трите точки. Тази вечер ние страдахме, само че най-важна е успеха и към този момент гледаме към идващия мач “, добави Назон.

Запитан за идните дуели, нападателят разяснява: „ Ще ни бъде мъчно, тъй като няма да играем в своя дом, само че сме щастливи, тъй като даже и като посетители получаваме поддръжката на нашите почитатели. Усещаме ги, че са зад нас. Следващият мач е извънредно значим, както и останалите. “

„ Работя всеки ден и се пробвам да се усъвършенствам всеки ден. Като цяло и настроението в съблекалнята се усъвършенства. Всички сме доста щастливи и това може да се види на терена. Това се видя в мача против Ботев през второто време. “

„ За нас задачата е да сме на първото място. Сега е най-трудното, да останем на първото място. Едно е да стигнем до него, друго да го запазим, това е нашата задача. Разбира се, по-важно е в края на сезона да сме преди всичко, само че е хубаво, че и в този момент сме там “, приключи Играчът на мача Ботев Пд – ЦСКА.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР