Нападателят на ЦСКА - Браян Морено се е присъединил към

...
Нападателят на ЦСКА - Браян Морено се е присъединил към
Коментари Харесай

Браян Морено може да бъде готов за игра през октомври

Нападателят на ЦСКА - Браян Морено се е включил към тима, разбра " Тема Спорт ". 23-годишният колумбиец към този момент се готви по самостоятелна стратегия въз основата в Панчарево.

Морено обаче ще би трябвало да постави много старания за цялостното си възобновяване и влизането в оптимална форма. В момента той е с наднормено тегло. Нападателят дълго време не бе с отбора в София, а организираше рехабилитация в родината си.

На базата в Панчарево не престават възобновяване си и другите трайно контузени в състава - Юрген Матей и Брадли де Нойер. Те обаче имаха по-тежки травми и няма да могат да се появят в игра до края на годината. Очаква се обаче това да направи Морено. Ако всичко върви по проект, през октомври може да забележим колумбиеца с фланелката на " алените ". Браян бе притеглен при започване на 2022 година.

През предходната акция вкара 9 гола в 25 турнирни мача, макар че единствено в 8 бе титуляр. Саша Илич реши, че полезността на Морено може да пристигна най-много от аварийна пейка, до момента в който Стойчо Младенов въобще не разчиташе на него.
 Фичо за треньорската рокада в ЦСКА: Играта и положението на тима не бяха на нужното равнище
Фичо за треньорската рокада в ЦСКА: Играта и положението на тима не бяха на нужното равнище

" За Илич мога да кажа единствено хубави неща, очарован съм от Ел Маестро "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР