Нападателят на ЦСКА Бисмарк Чарлс отпада от сметките на Алън

...
Нападателят на ЦСКА Бисмарк Чарлс отпада от сметките на Алън
Коментари Харесай

Бисмарк Чарлс отпада от сметките на Алън Пардю за финала с Левски

Нападателят на ЦСКА Бисмарк Чарлс отпада от сметките на Алън Пардю за финала на Купа на България тази неделя против Левски, написа " Тема спорт ". Футболистът продължава да лекува контузия и няма да бъде подготвен за дербито със " сините ".

След като направи мощна пролет през предходната година и вкара решителния надвит гол във финала за купата против Арда, през този сезон ганаецът непрекъснато е в лазарета. През есента той бе трайно контузен, а от началото на тази календарна година е преследван от разнообразни болежки, като сега е с разтежение.

От такова до неотдавна се оплакваше и Варела. Аржентинският плеймейкър е взел участие в по-малко против на армейците, в сравнение с е пропуснал, откогато дойде в Борисовата градина при започване на предходната година, като по този начин и не съумява да завоюва доверието на никой треньор. Той обаче може да попадне в групата. Трайно контузен в състава на ЦСКА - София е капитанът Юрген Матей, като не е несъмнено дали ще бъде подготвен за началото на лятната подготовка на отбора.
 Маурисио Гарсес стартира като титуляр против Левски
Маурисио Гарсес стартира като титуляр против Левски

Той е възобновен от настинката, поради която пропусна турнирното домакинство на Славия
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР