Нападателят на ЦСКА Али Соу беше щастлив от победата с

...
Нападателят на ЦСКА Али Соу беше щастлив от победата с
Коментари Харесай

Али Соу: Развълнувах се, щом видях, че аз ще реша мача

Нападателят на ЦСКА Али Соу беше благополучен от успеха с дузпи и отстраняването на хърватския Осиек във втория квалификационен кръг на Лига Европа. Гамбиецът обаче натърти, че му следва да работи върху формата си пред гола, защото изпрати следващ дуел, в който не съумя да се разпише.

Именно 25-годишният състезател реши срещата за „ червените” с невъзмутимо осъществяване на 5-ата последна дузпа. В постоянните 90 минути и продълженията Соу нямаше доста състояние, въпреки и един път да излезе напълно самичък против вратаря.

„ Мисля, че би трябвало да се съсредоточвам повече върху това да въвеждам, само че съм благополучен, че съумях да печеля мача с последната дузпа. Мисля, че в онази обстановка (в 105-ата минута – б.р.) вратарят беше доста близо и нямах доста варианти. Не съумях да направя прехвърлянето, както трябва”, разяснява Соу.

„ Аз съм тук, с цел да привикна да играя на всяка позиция и във всяка групировка. Осъзнаваме, че ни е малко мъчно. Всеки път, когато съм терена, се пробвам да давам най-хубавото.”

„ Надявах се да свърши преди 5-ата дузпа, само че се развълнувах, щом разбрах, че аз би трябвало да вземам решение мача. Ще диря този гол, който ми убягва. Вярвам, че доста скоро той ще дойде”, съобщи нападателят на ЦСКА.

В идващия кръг от шампионата ЦСКА се изправя против украинския Зоря Луганск.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР