Нападателят на ЦСКА 1948 и българския национален отбор Георги Русев

...
Нападателят на ЦСКА 1948 и българския национален отбор Георги Русев
Коментари Харесай

Георги Русев преди мача с ФКСБ: Липсата на опит не може да ни попречи

Нападателят на ЦСКА 1948 и българския народен тим Георги Русев е сигурен, че крайният резултат от мача против румънския ФКСБ от втория квалификационен кръг в Лигата на конференциите зависи от представянето само че " алените ".

" Знаете, че множеството момчета в тима нямаме опит в такива мачове, само че това не би трябвало да ни пречи да се представим добре и да се поздравим с краен триумф след двата дуела. Утре излизаме и играем 90 или 95 минути, всичко си зависи от нас. Те могат да приказват колкото си желаят. Важното е ние какво ще предоставим. Основната разлика може да бъдат съдийските отсъждания. Знаете какъв брой по-свободна е играта и какъв брой по-динамични стават мачовете в европейските клубни шампионати ", съобщи Русев на конференция.

Неговият съотборник Реян Даскалов е надъхан позитивно преди срещата с румънския клуб в сряда от 20:30 часа.

" Очакванията ми са да се сбием и да има един прекрасен дуел - на следващия ден и след една седмица. Надявам се да победим. Със сигурност ще има разлика в динамичността на играта. В България множеството тимове имат по-ниско движение на игра, като изключим ЦСКА, Левски и Лудогорец ", сподели Даскалов пред медиите.




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР