Нападателят на Тотнъм Ричарлисон е една от трансферните цели пред

...
Нападателят на Тотнъм Ричарлисон е една от трансферните цели пред
Коментари Харесай

Анчелоти иска Ричарлисон в Реал Мадрид

Нападателят на Тотнъм Ричарлисон е една от трансферните цели пред старши треньора на Реал Мадрид – Карло Анчелоти, в случай че експертът остане на „ Сантиаго Бернабеу “ след края на актуалната акция, твърди „ ESPN “.

Бразилският национал набра известност по време на Световното състезание в Катар, на което означи три попадения в четири дуела за „ Селесао “. Ричарлисон стана прочут и с метода на отпразнуване на своите попадия – танца на гълъба, който набра голяма известност, изключително откакто бе изпълнен и от някогашния селекционер на Бразилия – Тите.
 
Ричарлисон обаче не може да впечатли в клубния си отбор, за който към момента не е осъществил попадение във Висшата лига, откакто взе присъединяване в 14 дуела под управлението на Антонио Конте. 25-годишният нападател мина през лятото в Тотнъм против сумата от 60 млн. паунда от Евертън. Бразилецът е отбелязал единствено два гола в 19 срещи за „ шпорите “ във всички шампионати.

Въпреки това Карло Анчелоти, който бе ментор на Ричарлисон, през интервала си в Евертън, има вяра, че той може да се трансформира в заместникът на Карим Бензема в Реал Мадрид през идната акция.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР