Нападателят на Тотнъм – Ричарлисон, е бил обект на късен

...
Нападателят на Тотнъм – Ричарлисон, е бил обект на късен
Коментари Харесай

Ал Итихад се насочил към нападатал на Тотнъм след провала със Салах

Нападателят на Тотнъм – Ричарлисон, е бил обект на късен интерес от страна на Ал Итихад в последния ден от трансферния прозорец в Саудитска Арабия, откакто стана ясно, че клубът от Джеда няма да успее да притегли Мохамед Салах, написа The Telegraph.

Ал Итихад изпрати оферта от 150 милиона паунда за Салах, която обаче беше отхвърлена от Ливърпул седмица преди крайния период. По тази причина арабският клуб е погледнал към различни варианти и е определил Ричарлисон като съществена цел.

След диалози посредством медиатори за бразилския нападател, който започва за своята страна против Боливия в подготовка за Световното състезание, договорката по този начин и не се реализира, откакто крайният период изтече в четвъртък вечерта.

Интересът към Ричарлисон обаче е още едно доказателство за упоритостта на клубовете от саудитската професионална лига да привлекат най-големите имена в света в Близкия изток. 26-годишният нападател игра на Световното състезание с Бразилия в Катар предходната година и е първи избор за върха на офанзивата.

Richarlison was the subject of late interest from Al-Ittihad. |
— Telegraph Football (@TeleFootball)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР