Нападателят на столичната адвокатка Валентина Каменарска остава в ареста с

...
Нападателят на столичната адвокатка Валентина Каменарска остава в ареста с
Коментари Харесай

Нападнатата адвокатка: Удряше ме, виках, но изнасилване...

Нападателят на столичната адвокатка Валентина Каменарска остава в ареста с мярка за неотклонение - задържане под стража. Миналият четвъртък 35-годишният Евгени Костов се опита да изнасили адвокатката, чиито услуги е употребил повече от 8 пъти. Той я заключил в банята на адвокатска фирма ѝ, където повече от час упражнявал физическо принуждение над жертвата си.

Пред камера на Bulgaria ON AIR Костов сподели, че не си спомня за това си действие, а пред съда изясни, че страда от параноична шизофрения и на два пъти е лежал в държавна психиатрична болница " Свети Иван Рилски ".

По думите на юрист Каменарска решението на съда да остави Костов зад решетките е вярно, тъй като нападателят ѝ е рисков за обществото.

" Цялата му постъпка бе премислена. Той влезе през вратата, държеше се извънредно. Отвори вратата на банята, пристигна при мен, подвигна ме и ме вкара там. Бяхме в банята в продължение на час. Тъй като блокът е безлюден и има единствено служащи, аз крещях и виках за помощ, само че никой не пристигна ", изясни пред Bulgaria ON AIR нападнатата адвокатка.

Тя добави още, че в процеса на нахлуване е била съблечена, като някои от облеклата са били раздрани, само че до обезчестяване не се е стигнало.

" Битката се водеше в по-голяма част на интелектуално равнище. Опитах се от самото начало да го разпръсквам и разконцентрирам. Като му говорех, той се разсейваше. Имам няколко удара в челюстта и на други елементи от тялото. Той първоначално непосредствено си сподели, че желае полов акт с мен. В прав текст сподели: " Сега ще те изнасиля ", показа още Каменарова.

Тя не изиска да разяснява случая с нападнатия екип на Bulgaria ON AIR, който отиде да отрази нападението. Все отново Каменарска сподели, че не поддържа насилието, тъй като публицистите са били там на място, с цел да си свършат работата.

Източник - bgonair.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР