Нападателят на Реал Мадрид Винисиус Жуниор даде интервю за FourFourTwo,

...
Нападателят на Реал Мадрид Винисиус Жуниор даде интервю за FourFourTwo,
Коментари Харесай

Винисиус обясни защо е избрал Реал Мадрид пред Барса

Нападателят на Реал Мадрид Винисиус Жуниор даде изявление за FourFourTwo, в което призна, че е можел да подпише с Барселона и разкри за какво въпреки всичко е решил да избере Реал.

" Всичко стана незабавно след завръщането ми от Копа Америка за юноши до 17 години. В пресата към този момент вървяха клюки, само че аз не им обръщах внимание. В един миг и Реал, и Барселона насочиха предложения. Имах единствено три дни, с цел да взема решение. Винаги съм желал да играя за най-великия клуб в света, по тази причина избрах Реал ", изясни бразилецът.

" Родителите ми посетиха и двата клуба, в Мадрид им хареса повече. Аз също усещах, че прокетът на Реал ще ми пасне повече. В тима се дава доста игрово време на младите футболисти, какъвто съм и аз. Освен това, тогава Реал доминираше в Шампионската лига ", продължи Винисиус.

" Беше ми мъчно, тъй като защото клубът заплати за мен 56 млн. евро и трябваше да накарам всички да не помнят за тази цена. За благополучие, изиграх много мачове през първия сезон. Вече имам над 50 мача за Реал, а млацина на моята възраст могат да се похвалят с нещо сходно ", сподели още крилото на " лос бланкос ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР