Нападателят на РБ Лайпциг Тимо Вернер има достатъчно варианти, ако

...
Нападателят на РБ Лайпциг Тимо Вернер има достатъчно варианти, ако
Коментари Харесай

Вернер чака обаждане от Юнайтед или Челси, ако трансферът му в Ливърпул пропадне

Нападателят на Република България Лайпциг Тимо Вернер има задоволително разновидности, в случай че прехвърлянето му в Ливърпул пропадне, твърди " Гардиън ". В последните седмици се твърдеше, че мърсисайдци са си обезпечили услугите на германеца, само че през вчерашния ден се появи информация, че от " Анфийлд " са помолили играча за повече време, преди да завършват прехвърлянето и да платят клаузата му за откупуване на стойност 52 милиона евро.

Вернер обаче не е изключително обезпокоен от това развиване на нещата. Дори и договорката с Ливърпул да пропадне, към него има задоволително интерес, в това число и от два клуба от Премиър лийг - Манчестър Юнайтед и Челси. Германецът има предпочитание да опитва шанса си в Англия, изключително на " Олд Трафорд ".

" Манчестър Юнайтед и Ливърпул са тимовете, които следях най-вече като дребен. Фен съм и на двата тима, тъй като имат богата история. Когато Алекс Фъргюсън бе управител, Юнайтед завоюва всичко допустимо, бяха невероятни. В Ливърпул пък ме влече стадионът и атмосферата. Но в случай че би трябвало да предпочитам, бих предпочел Манчестър Юнайтед пред Ливърпул. В момента обаче съм в подобен стадий от кариерата ми, в който желая да съм в тим, който печели трофеи ", показа преди време Вернер.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР