Нападателят на националния отбор на Франция Оливие Жиру е под

...
Нападателят на националния отбор на Франция Оливие Жиру е под
Коментари Харесай

Във Франция информираха за проблеми с Оливие Жиру часове преди финала

Нападателят на националния тим на Франция Оливие Жиру е под въпрос за утрешния край на Световното състезание по футбол в Катар, оповестява авторитетното френско издание L`Équipe.

По тяхна информация Жиру е почувствал болки в коляното по време на последната подготовка на " петлите ", което може да принуди селекционера Дидие Дешан да остави голмайстора на пейката против " гаучосите ".

Евентуалното отстъствие на Оливие Жиру би бил сериозен удар за французите, защото досега на Мондиала футболистът на Милан има маркирани четири гола и е втори по ефикасност за своя отбор след Килиан Мбапе, който е с пет попадения.

С гола си в осминафиналите против Полша пък Жиру се трансформира в най-резултатния футболист в историята на френския народен тим, пращайки в историята достижението на Тиери Анри.

Големият край на международното състезание в Катар сред Франция и Аржентина е на следващия ден от 17.00 часа българско време, а разногласието за трофея ще може да наблюдавате онлайн в ефира на Българска национална телевизия 1, Българска национална телевизия 3 и онлайн на bntnews.bg/sport Студийната ни стратегия стартира в 15.30 часа



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР