Нападателят на Наполи Виктор Осимен не отрече, че може да

...
Нападателят на Наполи Виктор Осимен не отрече, че може да
Коментари Харесай

Осимен не отрече, че може да си тръгне от Наполи

Нападателят на Наполи Виктор Осимен не отхвърли, че може да напусне клуба през летния трансферен прозорец, само че добави, че сега е изцяло фокусиран върху представянето си за сегашния си тим, с който се надява да завоюва най-малко една купа този сезон.

Нигерийският таран има 18 гола от началото на акцията, а Наполи наподобява като съвсем сигурен първенец в Италия. " Небесносините " имат преднина от 15 точки пред втория Интер при оставащи 15 кръга до края. В огромните пет шампионати на Европа само Ерлинг Холанд от Манчестър Сити с неговите 26 има повече голове от Осимен.

По-късно през днешния ден Наполи гостува на немския Айнтрахт Франкфурт в първи мач от осминафиналите на Шампионската лига, а Осимен има голове във всяка от последните седем срещи, в които е почнал като титуляр. Добрите му игри провокираха сериозен интерес в клубовете в Англия, като съгласно медиите Манчестър Юнайтед и Челси наблюдават изкъсо обстановката с 24-годишния таран.

" Когато се справяш толкоз добре, огромните клубове по света те виждат. Това, че към има интерес от водещи тимове, демонстрира, че правя добре работата си и това ме стимулира да давам още повече за тима си и за себе си ", сподели Осимен пред ESPN.

" В момента обаче съм фокусиран върху играта си за Наполи и клубът ще има последната дума за мой трансфер. Искам да оказа помощ на отбора да печели мачове и трофеи. В края на сезона ще забележим какво ще става, само че нищо не зависи от мен. Решението е напълно на Наполи ", добави някогашният състезател на Лил, Шарлероа и Волфсбург.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР