Нападателят на Монако Стевам Йоветич получи тежка травма в домакинския

...
Нападателят на Монако Стевам Йоветич получи тежка травма в домакинския
Коментари Харесай

Йоветич скъса връзки

Нападателят на Монако Стевам Йоветич получи тежка контузия в домакинския мач на Бордо против Реймс. Двубоят приключи без голове, а черногорският национал напусна наложително в 84-ата минута. на конференцията наставникът на “монегаските” Леонардо Жардим удостовери, че Йоветич ще отсъства дълго време.

29-годишният някогашен футболист на Партизан, Фиорентина, Манчестър Сити, Интер и Севиля е малтретиран от травми през целия сезон. Той има единствено 8 мача и 2 гола в Лига 1 от началото на акцията, която на процедура завърши за него. Йоветич ще се възвръща най-малко 5 месеца.

Жардим разяснява и самия мач, в който тимът му беше ощетен от рефера Вили Делайод. Наставникът на Монако недоволства най-много от обстоятелството, че съдията не е поискал да употребява помощта на ВАР.

“Направихме пропуски, което ни се случва постоянно. Иначе играхме с въодушевление. Имаше няколко противоречиви обстановки, в които реферът сгреши, като не прибегна до намесата на ВАР”, оплака се Жардим. Лига 1 32 кръг, събота 13 април  Монако 0:0краен резулат  Реймс
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР