Нападателят на Милан Златан Ибрахимович заяви, че се е почувствал

...
Нападателят на Милан Златан Ибрахимович заяви, че се е почувствал
Коментари Харесай

Ибрахимович: Останах изолиран, Манджукич не иска да говори

Нападателят на Милан Златан Ибрахимович съобщи, че се е почувствал изолиран по време на загубата от Аталанта с 0:3 на „ Сан Сиро “.

„ Днес нещата доста се объркаха. Не желая да се извинявам, тъй като във всеки мач се стремим да стигнем до успеха. Не го направихме против Аталанта “, съобщи Ибрахимович пред „ Скай Спорт “.

„ Важното е в този момент да възстановим силата и да се съсредоточим към идващия мач. За благополучие това е след единствено няколко дни, тъй че имаме късмет да компенсираме грешките. След 38 кръга, в които загубихме единствено два пъти в Серия А, мисля че не е неприятно. За страдание, когато ти липсват толкоз доста играчи и на тяхно място се появят неопитни, се получава по този начин “, добави още той.

„ Това не е опрощение. Работим интензивно и вършим жертви. Ние сме зимните първенци, само че това не значи нищо за мен, с изключение на, че сме се справили добре за момента. Трудната част в този момент стартира “, сподели шведът.

„ Наистина се усещах изолиран през първото полувреме. Когато топката стигнеше до мен имах потребността от някой, с който да съчетавам. Вместо това се усещах самичък, само че това може би се дължи на натиска на Аталанта. Такъв беше казусът с Йосип Иличич през днешния ден. Ако го натиснете, за него става мъчно, само че в този мач имаше доста място и можеше да вкара още голове “, съобщи Ибрахимович.

Нападателят приказва и за новия си съотборник Марио Манджукич: „ Марио не приказва доста. Опитах се да го поздравя на славянски, на италиански...Треньорът го попита дали желае да каже няколко думи и той отхвърли. Той не приказва доста, само че това е добре, тъй като е доста съсредоточен “, добави още той.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР