Нападателят на Милан Златан Ибрахимович си навлече гнева на хората

...
Нападателят на Милан Златан Ибрахимович си навлече гнева на хората
Коментари Харесай

Златан обявен в хомофобия, след като прати Италианската Лейди Гага в гаража

Нападателят на " Милан " Златан Ибрахимович си навлече гнева на хората с друга полова ориентировка в Италия. Причината е смешка, изречена на сцената на музикалния фестивал " Сан Ремо ".

Шведът беше измежду водещите на 71-ото издание на конкуренцията за нови песни и сигурно представянето му в тази роля ще се помни дълго.

Само че Златан си разреши коментар в свои жанр, който засегна един от изпълнителите.

Снимка: Reuters

Другият водещ - Амадео Себастиани, прочут като Амадеус, попита футболиста по какъв начин би изглеждал фестивалът, в случай че се придвижи в къщата на Златан. Самият нападател предложи това да се случи, защото " Златан не върви на фестивали. Фестивалите идват при Златан. Имам специфична стая за това в къщата си ".

" Мъжете в дневната, дамите със Златан, ти - в кухнята да ми правиш кафе ", стартира Ибра.

Снимка: Reuters

След това погледна Акиле Лауро - един от изпълнителите, и сподели: " Него ще го сложим в гаража, с цел да пази колите. Крадците няма по какъв начин да влязат. Ще се уплашат "

Лауро е именуван " Лейди Гага от Италия ". Той намерено приказва за своята половост, като не желае да го назовават " Тя " или " Той ", а " То ".

От ЛТБГ общността в Италия незабавно реагираха, че сходно държание е неприемливо.
View this post on Instagram

" Ибрахимович сподели още при престоя си в Испания (в интервала 2009-2011 година той игра за " Барселона " ), че е хомофоб. През 2010 година публицист го попита дали е с нетрадиционна полова ориентировка, а той му сподели да докара сестра си ", напомня ръководителят на организацията Фабрицио Марацо.

Иначе Златан се показа безапелационно на сцената като водещ, само че в дуета му с треньора на " Болоня " Синиша Михайлович се видя известно терзание.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР