Нападателят на Манчестър Юнайтед Мейсън Грийнууд ще остане под гаранция

...
Нападателят на Манчестър Юнайтед Мейсън Грийнууд ще остане под гаранция
Коментари Харесай

Мейсън Грийнууд остава под гаранция до средата на юни

Нападателят на Манчестър Юнайтед Мейсън Грийнууд ще остане под гаранция доникъде на юни поради обвиняванията в обезчестяване и физическо принуждение над жена, оповестиха от полицията. Гриxнууд беше задържан през януари, след което освободен под гаранция, до момента в който тече следствието. По-късно футболистът още веднъж бе арестуван по съмнение за полово принуждение и отправени закани за ликвидиране.

" Водим следствие на база изпратените на 30 януари изображения и видеоклипове в обществените медии, оповестени от жена, съобщаваща за физическо принуждение ", се споделя в изказване на полицията на Манчестър пред Ройтерс. " 20-годишен мъж, задържан този ден по съмнение за обезчестяване и нахлуване на жена и закани за ликвидиране, остава под гаранция. Подадена е молба до съда за удължение на гаранцията му след събота, 30 април, само че се чака чуването да бъде доникъде на юни. Заподозреният ще остане под гаранция до датата на правосъдното съвещание ", обявиха още от полицията.

Нападателят бе изваден от състава на Манчестър Юнайтед до второ разпореждане. Грийнууд стартира кариерата си в академията на Юнайтед и е играл един път за националния тим на Англия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР