Нападателят на Манчестър Юнайтед - Кристиано Роналдо, смята, че мениджърът

...
Нападателят на Манчестър Юнайтед - Кристиано Роналдо, смята, че мениджърът
Коментари Харесай

Напрежение в Ман Юнайтед: Роналдо не е доволен от упоритостта на Тен Хаг

Нападателят на Манчестър Юнайтед - Кристиано Роналдо, счита, че мениджърът Ерик загар Хаг е прекомерно твърдоглав и прекомерно разчитащ на тактиката си в жанр „ Аякс “, това твърди реномираното английско издание „ The Times “. Португалецът е подценяван от Тен Хаг, а също по този начин и не съумява да откри съществени претенденти за трансфер.

Мениджърът на „ алените дяволи “ пък настояваше, че Роналдо попада в проектите му, само че от началото сезона рядко получава късмет за изява. Кристиано беше титуляр в последния мач на отбора, само че пропиля редица положителни шансове при успеха с 3:2 в Лига Европа против Омония Никозия в четвъртък.

„ Times “ оповестява, че Роналдо постоянно влиза в пререкания с нидерландския си управител, който неотдавна показа мнението си за седемкратния притежател на „ Златната топка “:

„ Разбира се, той желае да играе и е сърдит, когато не се случва. Но той тренира добре, има положително въодушевление, стимулиран е и дава всичко от себе си и това е, което чакаме от него “.

Манчестър Юнайтед е на шесто място във Висшата лига с 12 точки от седем мача и се изправя против Евертън в неделя на „ Олд Трафорд “.

Cristiano Ronaldo is said to consider Erik ten Hag stubborn and unnecessarily wedded to an approach that worked impressively well at Ajax, yet has delivered catastrophic defeats in his first 10 Manchester United matches

— Times Sport (@TimesSport)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР