Нападателят на Манчестър Юнайтед Антони Марсиал ще играе под наем

...
Нападателят на Манчестър Юнайтед Антони Марсиал ще играе под наем
Коментари Харесай

Марсиал отива под наем в Севиля

Нападателят на Манчестър Юнайтед Антони Марсиал ще играе чартърен в отбора на Севиля до края на сезона, оповестява Скай Спортс. Андалусците преследват френския футболист от известно време, като първичната им оферта бе отхвърлена от управлението на " алените дяволи ", само че в последна сметка испанският клуб се е съгласил да заплаща напълно заплатата на 26-годишния състезател и два отбора са си стиснали ръцете.

Желанието на самия Марсиал също е да премине във втория в испанската Ла Лига, с цел да получава повече игрово време и да се бори да попадне в състава на Франция за Мондиал 2022 в края на годината. Според информацията нападателят е имал предложения също по този начин от Ювентус и Барселона, само че е предпочел Севиля, защото смята, че там ще получава повече шансове за изява.

Очаква се през днешния ден Марсиал да премине медицински прегледи в Севиля, след което договорката да бъде финализирана. Французинът се причисли към Юнайтед през 2015 година и изигра общо 269 мача във всички шампионати, в които означи 79 гола.

В същото време Севиля може да се раздели със своя бранител Диего Карлос преди края на януарския трансферен прозорец. 28-годишният бразилски бранител е желан от Нюкасъл, само че досега двата клуба не могат да реализират сделка за трансферната сума. " Свраките " са предложили 35 милиона евро, само че Севиля желае с 10 милиона повече за своя състезател. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР