Нападателят на Манчестър Сити Ерлинг Холанд призна, че му се

...
Нападателят на Манчестър Сити Ерлинг Холанд призна, че му се
Коментари Харесай

Холанд: Искаше ми се да играя на Световното

Нападателят на Манчестър Сити Ерлинг Холанд призна, че му се е желало да играе на Световното състезание в Катар. За страдание Норвегия не съумя да откри място измежду финалистите в Катар. Така голаджията ще гледа шампионата по малкия екран и ще употребява времето за заслужена отмора.

" Искаше ми се да съм на Световното, несъмнено. Но действителността е такава и аз няма да бъда там. Сега ще имам опция да релаксирам тялото и мозъка си, а по-късно ще възобновя тренировки. Над какво ще работя? Нищо особено. Смятам, че първите ми няколко месеца в Сити да много положителни, тъй че няма потребност да върша някакви промени. Целта ми е да се приготвя за втората част от сезона и да съм подготвен за идващия мач след почивката ", съобщи Холанд за " Дейли Мейл ".

22-годишният футболист има вяра, че един ден и той ще има шанса да играе на някой огромен конгрес за родината си.

" Надявам се с Норвегия да създадем нашата фантазия действителност и да се класираме на международно или европейско състезание един ден. Кои са любимците в Катар? Мисля, че това са Бразилия, Аржентина, Франция и може би Англия. Не мога да кажа единствено един, тъй като има толкоз доста положителни тимове, тъй че считам, че ще е един от тези четири ", показа още норвежецът.

Накрая той показа какво му оказва помощ да бележи толкоз доста голове и съгласно него това е бързата му мисъл.

" Опитвам се да мисля и да отвръщам по-бързо от съперниците си. Обикновено това са централните бранители или няма значение кой. Опитвам да мисля по-бързо от тях. Как упражнявам това? Не върша нещо съответно, а пробвам да остана концентриран и да знам какво да върша във всяка обстановка. Старая се да съм подготвен и да отвръщам бързо, с цел да пратя топката във вратата ", сподели още нападателят.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР