Нападателят на Лудогорец Клаудиу Кешеру заяви, че той и неговите

...
Нападателят на Лудогорец Клаудиу Кешеру заяви, че той и неговите
Коментари Харесай

Кешеру: Трябва да се адаптираме към стила на Димитър Димитров

Нападателят на Лудогорец Клаудиу Кешеру съобщи, че той и неговите съотборници ще би трябвало да се приспособяват към стила на игра на Димитър Димитров.

Кешеру бе избран за „ Играч на мача “ при успеха с 2:1 против Ботев Пловдив. За него дадоха своя избор 39,5% от гласувалите.

„ Започнахме доста едва мача. Не се представихме задоволително добре през първото полувреме и се затруднявахме много. Късаше се нишката в тима. През второто полувреме успяхме да поправяме нещата и да се представим по-добре “, разяснява Кешеру.

„ Смятам, че даже Иван Чворович не знаеше по какъв начин избави удара ми през първото полувреме. Аз не съумях да насоча топката, както желаех, а по-късно тя се удари в главата на Чворович и даже той не разбра по какъв начин избави “, добави румънецът.

„ Ние имаме нашата лична борба. Гледаме какво вършим ние. И Левски, и ЦСКА се показват по-добре спрямо това, което демонстрираха през предходната година. Ние би трябвало да намерим салдото сред офанзивата и отбраната и ще стартираме да играем по-добре. “

„ Стилът на Георги Дерменджиев и на Димитър Димитров се разграничават и би трябвало да се нагодим към новите условия, би трябвало малко акомодация “, сподели още Клаудиу Кешеру.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР