Нападателят на Лудогорец - Кирил Десподов очаква разградчани да са

...
Нападателят на Лудогорец - Кирил Десподов очаква разградчани да са
Коментари Харесай

Кирил Десподов: Трябва да видим по-силен Лудогорец

Нападателят на Лудогорец - Кирил Десподов чака разградчани да са по-силни спрямо предходната година. Той съобщи, че е оптимист за идните конфликти със Сутиеска.

" Добре се усещам, към този момент съм съвсем подготвен да влезна на 100% да упражнявам с тима. Не мисля, че съм пропуснал доста. Играх три мача с националния тим при започване на месеца. А не съм и спирал да упражнявам във фитнеса, в басейна и на терена в последните три дни. Така че мисля, че другата седмица се чака да вляза на 100% в тренировките. Смятам, че тимът е подготвен, би трябвало да надградим още тази седмица и ще бъдем подготвени да създадем мощни мачове в Европа. Направихме добра подготовка, тъй че няма какво друго да кажа.

Трябва да забележим по-силен Лудогорец, тъй като в Европа няма слаби тимове. Ние би трябвало да даваме максимума от себе си, да бъдем оптимално съсредоточени и да бъдем по-силни от предходната година, в случай че желаеме да играем в Шампионската лига. Не би трябвало да подценяваме тимовете, които ни се паднаха, тъй като всеки може да те изненада. Ако ги подценим, това може да ни изиграе неприятна смешка и няма да ни помогне за в бъдеще, в случай че преодолеем тези два тима, за третия и четвъртия кръг.

Дай Боже да не стъпваме изкривено първоначално, както го правехме до момента. Важното е, че на финалната права тръгвахме напряко. Имаме дълга пейка с положителни футболисти. Ще се борим и на двата фронта и няма да подценим никой мач. Ще се раздадем в шампионата, само че най-важна сега е Шампионската лига.

Защо да е минус, че гостуваме във втория мач. Ще играем където би трябвало. Мисля, че ще съм подготвен за тези мачове, само че треньорът ще реши дали да разчита на мен ", сподели Десподов.
 Анте Шимунджа: Работим по въпроса да сме подготвени за мачовете в Европа
Анте Шимунджа: Работим по въпроса да сме подготвени за мачовете в Европа

Имаме още няколко дни да се подготвим, споделя той
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР