Нападателят на Лудогорец Кирил Десподов бе избран за Играч на

...
Нападателят на Лудогорец Кирил Десподов бе избран за Играч на
Коментари Харесай

Кирил Десподов: Заслужавахме победата повече от ЦСКА

Нападателят на Лудогорец Кирил Десподов бе определен за Играч на мача след конфликта на " орлите " ЦСКА. Атакуващият футболист означи гол и асистенция, а срещата приключи 2:2.

" Благодаря на всички, които са дали своят вот за мен. Не мисля, че и двата тима бяхме излезли за тъждество. Борихме се за победа. Трябва повече да съжаляваме, защото създадохме повече положения. Глупави неточности направихме и ни вкара два гола. Остават три мача и ще се реши кой ще е първенец ", стартира Десподов.

" Трябва да останем фокусирани. Нормално е да има накъсвания, част от футбола е. Не мисля, че през днешния ден нещо по-специално се е случило. Нормален мач, добър за феновете с четири гола. Жалко е, че не успяхме да спечелим, тъй като заслужавахме повече от ЦСКА ", добави нападателят.

" Ние сме тим, който обича да играе напрегнат. Имаме задоволително класни и опитни футболисти, които не ги тормози обстановката. Искаме всеки мач да побеждаваме. Трябва да се възстановим, тъй като ни чака край против ЦСКА 1948 и би трябвало да се фокусираме там ", продължи футболистът на Лудогорец.

" Хубаво е да има конкуренция, тъй като дава мотивация да си по-добър. По този метод си безсънен и играеш на 100%. Имам мисля по-сериозен крамп, уповавам се до ден-два да се оправи казусът ", приключи Кирил Десподов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР