Нападателят на Лос Анджелис Галакси Хавиер Ернандес е скъсал кръстни

...
Нападателят на Лос Анджелис Галакси Хавиер Ернандес е скъсал кръстни
Коментари Харесай

Чичарито скъса кръстни връзки

Нападателят на Лос Анджелис Галакси Хавиер Ернандес е скъсал кръстни връзки на дясното си коляно, оповестиха от клуба. Мексиканската звезда скоро ще бъде опериран, само че травмата може да постави завършек на сезона му.

Кахитанът на Галакси получи тежката контузия през първото полувреме при загубата от Реал Солт Лейк в четвъртфиналите за Купата на Съединени американски щати. Ернандес, който предходната седмица навърши 35 години, е в своя четвърти сезон с отбора от Лос Анджелис. Той има два гола в 12 мача през този сезон, откакто пропусна първия месец игра заради травма на бедрото. Чичарито вкара 35 гола през последните два сезона за Галакси, само че тимът е на последно място в класирането на Мейджър Лийг Сокър.

Ернандес стартира кариерата си с Чивас в родната си Гуадалахара, преди да играе за Манчестър Юнайтед, Реал Мадрид, Байер (Леверкузен), Уест Хам и Севиля. Той стана най-добре платеният състезател в МЛС, когато се причисли към Галакси през 2020 година.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР