Нападателят на Керала бластърс Димитър Бербатов няма търпение да направи

...
Нападателят на Керала бластърс Димитър Бербатов няма търпение да направи
Коментари Харесай

Димитър Бербатов: Вече остарявам, но още се стремя към гола

Нападателят на " Керала бластърс " Димитър Бербатов няма самообладание да направи дебют за новия си индийски тим. Първенството на страната стартира тази седмица, а 36-годишният българин е една от огромните звезди в локалната лига. Той разкри по какъв начин се усеща в новия си отбор.

" Нямам самообладание да видя каква е ситуацията на стадиона по време на наш мач. Ако е по този начин, както ми го описаха, ще е ужасно. Независимо дали печелим или губим почитателите би трябвало да са зад тима, тъй като би трябвало да знаят, че Индийската суперлига е при започване на своето развиване, занапред би трябвало да пораства и да става по-голяма и по-добра ", сподели Бербатов пред формалния уебсайт на новия си отбор.

Шампионатът стартира в петък, а българският нападател чака победа в първия дуел против " Атлетико де Колката ". В последните две години това е отборът, който печели купата и побеждава във финалния мач " Керала ".



" Очаквам да победим, тъй като съм бил в " Манчестър юнайтед ". Когато си играл в този тим ти придобиваш нрав на победител. Готвим се за победа и имам вяра, че ще я реализираме ", добави нападателят.

Той разказва атмосферата в Индия като " безредна " и това го е изненадало при идването му в страната. " Има много хора по улиците, с което не съм привикнал. Всичко останало обаче е супер. Надявам се да имам прекрасен интервал тук ".

" Понякога играта на тренировки е доста бърза, момчетата просто профучават край мен и това ме накара да си кажа: " Берба, остаряваш ". Но това е обикновено, идва подобен интервал във всяка кариера. Още си припомням, когато бях на 20-21 години, само че в този момент към този момент съм на 36. Треньорът ме познава добре и знае по какъв начин да ме държи във форма. Единствената ми мисъ е да получа топката и да се стремя към гола ", изясни българският нападател.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР