Нападателят на Интер Ромелу Лукаку заяви, че разбира причините да

...
Нападателят на Интер Ромелу Лукаку заяви, че разбира причините да
Коментари Харесай

Лукаку разбира защо е останал резерва, но се радва на приноса си

Нападателят на Интер Ромелу Лукаку съобщи, че схваща аргументите да бъде изваден от титулярния състав за успеха с 2:0 над Бенфика в Шампионската лига, само че се радва, че е оказал помощ след влизането си в игра. Белгийският нападател имаше проблеми с травма и форма си през този сезон и видя 37-годишния Един Джеко, предпочетен пред него, с цел да води офанзивата на Интер в първия четвъртфинал против Бенфика на „ Естадио да Луш “ в Лисабон. 

„ Да, да, разбирам аргументите да остана на аварийна пейка поради предходните си изяви, само че просто би трябвало да виждам напред и да се опитам да оказа помощ на тима колкото е допустимо повече. Връщам се във форма, давам доста на тима, само че всички останали също го вършат. Ние имаме отговорност да се оправим добре за клуба, в този момент би трябвало да се представим добре в лигата през уикенда да имаме нужното самочувствие за реванша “, съобщи Лукаку. 
 Интер допира полуфиналите след триумф в Лисабон Интер допира полуфиналите след триумф в Лисабон
29-годишният национал на Белгия сподели, че се е съсредоточил интензивно върху избора на мястото, където да извърши дузпата, с цел да понижи натиска от шума на стадиона, който е бил като в пещера. „ Не е нужно да слушате други играчи. Аз не чувам никого, даже моите съотборници, просто съм фокусиран върху топката и къде желая да я вкарам. Изиграхме интелигентно дуела. Имахме и други благоприятни условия да вкараме три или четири гола, само че против тим като този успеха с 2:0 е добър резултат. Сега би трябвало да се опитаме да се представим добре и в лигата, което е значимо “, добави белгиецът. 

Интер, който не бе побеждавал в шест мача, следва да се изправи против Монца вкъщи в Серия А в събота преди реванша от Шампионската лига идната сряда. Отборът е пети в класирането, на една точка зад Милан в конкуренцията за място в топ 4. " Серия А също е значима. Все още сме в добра обстановка в Купата на Италия. Трябва да се представим добре и в трите надпревари ", добави Лукаку. Интер приема Ювентус в полуфинал за Купата на Италия, реваншът е на 26 април, откакто приключи наедно 1:1 в първия мач.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР