Нападателят на Интер Ромелу Лукаку е бил обект на грозни

...
Нападателят на Интер Ромелу Лукаку е бил обект на грозни
Коментари Харесай

Лукаку забърка огромен скандал след гола срещу Ювентус

Нападателят на Интер Ромелу Лукаку е бил обект на грозни расистки обиди от почитателите на Ювентус по време на вчерашния първи полуфинал за купата на Италия (1:1). Именно белгийският национал вкара изравнителното попадение за „ нерадзурите “, реализирайки дузпа в добавеното време.

29-годишният Лукаку отпразнува попадението си, поставяйки пръст пред устата си. Това му донесе втори жълт картон в дуела и таранът на Интер трябваше да напусне терена преди завършек на мача.

През целия дуел белгиецът е бил обиждан на расова основа. Дори се появи видео от трибуните, на което се вижда по какъв начин почитателите на домакините скандират „ маймуна “.

„ Ромелу вкара дузпа в добавеното време. Преди, по време и след осъществяването, той беше обект на свирепа и гнусна расистка офанзива. Той чества попадението си по същия метод, както го е правил постоянно. Италианските управляващи би трябвало да подхващат ограничения против расизма, а не да санкционират жертвите на сходно отношение “, съобщи сътрудникът на нападателя Майкъл Йормарк от компанията „ Roc Nation Sports “.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР