Нападателят на Интер Ромелу Лукаку беше избран за най-добър футболист

...
Нападателят на Интер Ромелу Лукаку беше избран за най-добър футболист
Коментари Харесай

Лукаку разкри къде иска да завърши кариерата си

Нападателят на Интер Ромелу Лукаку беше определен за най-хубав футболист на Белгия за 2020 година. Той показа, че се надява в идващите години да реализира съществени триумфи както на клубно, по този начин и на национално равнище, а също така разкри къде възнамерява да приключи кариерата си.

" Националният ни тим към този момент има сериозен опит. На Мондиал 2018 всички ни хвалеха, тъй като играехме красиво, само че загубихме полуфинала от Франция и това беше значим урок. Трябва да побеждаваме и в мачове, в който не блестим. В Лигата на нациите показахме, че можем да го вършим. Понякога не играехме зрелищно, само че непрекъснато трупахме победи. Винаги съм знаел, че желая да приключа с футбола в моя тим - Андерлехт. Не желая да бъда ненужен, а да се завърна в колкото се може по-добра форма ", добави нападателят.

Лукаку е роден в Антверп, само че е младеж на Андерлехт, където дебютира за мъжкия състав едвам на 16 години. След два сезона с отбора от Брюксел, мощният таран бе платен от Челси, а по-късно игра в Уест Бромич, Евъртън и Манчестър Юнайтед. През 2019 година той мина в Интер.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР