Нападателят на гръцкия ПАОК Кирил Десподов призна, че иска да

...
Нападателят на гръцкия ПАОК Кирил Десподов призна, че иска да
Коментари Харесай

Десподов: Искам да съм титуляр в ПАОК

Нападателят на гръцкия ПАОК Кирил Десподов призна, че желае да се утвърди като титуляр в новия си отбор. Той мина в новия си отбор през лятото от Лудогорец, като получава от ден на ден игрово време и демонстрира положителни игри. Крилото разяснява и представянето на отбора си в Лигата на конференциите, където солунският гранд си подсигурява присъединяване в елиминационната фаза.

“Програмата се приближава до тази, която имах в Лудогорец, съвсем на всеки три дни мач, евротурнири, Купа. Тежък е календарът, само че аз се веселя, че съумяваме да покажем едно доста положително лице в Европа. Радвам се че сме първи в групата, в този момент ни следва мач с Айнтрахт. Мисля, че ще излезем с положителен резултат. Отборът се усеща чудесно и върви нагоре.

Рано е да приказвам за идната стъпка. Отскоро съм тук. Надявам се да се включвам добре в мачовете, да затвърдя положителните изяви на терена, да се представям по най-хубавия метод, да съм жив и здрав най-много, “защото в случай че не сме здрави, не може да играеш. Да се утвърдя като титуляр, като настоящо и водещо лице в тима. След това ще приказваме за последващи стъпки ”, съобщи Десподов пред Българска национална телевизия.

 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР