Нападателят на френския национален отбор и Пари Сен Жермен -

...
Нападателят на френския национален отбор и Пари Сен Жермен -
Коментари Харесай

Мбапе: Искам да спечеля всичко с ПСЖ

Нападателят на френския народен тим и Пари Сен Жермен - Килиан Мбапе, не пожела да влиза в полемики по отношение на държанието на аржентинския вратар Емилиано Мартинес след финала на Мондиал 2022.

" Не е мой проблем. Нямам задоволително сила, с цел да я прахосвам за такива безполезни неща ", сподели Мбапе, представен от Get French Football News.

Мартинес държеше кукла с лицето на Мбапе по време на празненствата след финала на Световното състезание, в който Аржентина надигра Франция след осъществяване на  дузпи.

Освен това вратарят в съблекалнята след успеха на финала прикани съотборниците си от националния тим да почетат френския нападател с минута безмълвие.

30-годишният Мартинес получи премията " Златна ръкавица " за най-хубав вратар на шампионата, а откакто взе трофея, той го сложи на слабините си и го разклати.

Мбапе се завърна в клубния си тим ПСЖ с надвит гол нощес за триумфа над Страсбург с 2:1. Мбапе се разписа от дузпа в добавеното време на мача.

„ Искам да покажа, че без значение какво се случва с националния тим, ПСЖ е обособена страница и оставам решен да донеса всички титли в столицата “, сподели още Мбапе.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР