Нападателят на ФК ЦСКА 1948 Александър Колев сподели пред Мач

...
Нападателят на ФК ЦСКА 1948 Александър Колев сподели пред Мач
Коментари Харесай

Алекс Колев: Другите отбори да се съобразяват с нас

Нападателят на ФК ЦСКА 1948 Александър Колев показа пред " Мач Телеграф ", че в случай че има опция, още веднъж ще заиграе в чужбина. Той показа упованията си преди днешната среща с Хебър, както и по какъв начин са съумели да го привлекат " алените ".

" Единствената ни мисъл в срещата с Хебър е да се поздравим с трите точки. Както против всеки един различен противник, без значение дали той е Лудогорец, Левски или някой различен, ние излизаме за победа. Мисля, че в случай че сме на 100% съсредоточени ще се получат нещата. Направихме мощен старт, всички знаят какъв треньор е Любо Пенев. Винаги има високи условия към нас. Летвата е много висока, направихме добра подготовка, след която се усещаме добре физически и тактически. Естествено има накъде да надграждаме още, само че това треньорът може да го показа пo-подробно. Важното е, че направихме един нелош старт. Можехме да победим и в мачовете с Лудогорец и Пирин, само че пък изпуснахме съществени шансове и в двата дуела. Трябва да се стараем да осъществяваме ситуациите си и да не позволяваме попадения. Аз се усещам добре, постаравам се да оказвам помощ с каквото мога на клуба. Надявам се да се получат нещата. Играем добре, удовлетворен съм от себе си.
 Парвиз Умарбаев към този момент е футболист на ФК ЦСКА 1948
Парвиз Умарбаев към този момент е футболист на ФК ЦСКА 1948

27-годишният досегашен футболист на Локомотив (Пловдив) подписа контракта си със столичани

Успяхме да разучим тима на Хебър. Имаме анализатор на отбора, който ни обясни какво съставлява съперникът. Ние сме ЦСКА и би трябвало другите тимове да се преценяват с нас. Трябва да гледаме да се представяме по допустимо най-хубавия метод. Настроението в съблекалнята е положително, а и това се вижда на терена. След тези резултати не виждам мотив да няма въодушевление. Надявам се да продължим серията без загуби, а да се натрупат от ден на ден успехите. Това зависи от нас футболистите. Треньорът е много придирчив човек. Има си своите визии за играта и си ги постанова. Дисциплината при него е на извънредно високо равнище. Има условия, старае се да постанова неговия жанр и ние би трябвало да го изпълняваме. Когато изпълняваме напътствията му, нещата се получават добре.

Доста време играх в чужбина. Доволен съм от това, което демонстрирах зад граница. Ако мога да изляза още веднъж, бих бил благополучен да се случи след година или две. Все отново към този момент съм на 30 години, не съм първа младост. В България ми се наложи да се завърна заради персонални аргументи. Потърсиха ме от ФК ЦСКА 1948 и бързо взех решение да подпиша с тима. Щастлив съм от този факт и това, че подписах с клуба за още две години, го потвърждава. Играх и в Казахстан, Полша и Белгия. В Казахстан е малко по-различна културата и хората. Не споделям, че е неприятно, само че най-трудно ми беше там. В Полша манталитетът на хората се приближава до нашия, а в Белгия пък всичко е подредено. И инфраструктура, и страна, и футбол. Мисля, че там най-вече ми хареса като цяло. Доволен съм от това, което реализирах в чужбина. След като се върнах в България, ме желаеха от още три тима, само че ме сграбчи упоритостта на клуба. Тогава треньор беше Николай Киров, който също е необикновен експерт. Той ме убеди да дойда. Като цяло съм в София при фамилията ми, което също е значимо. Част съм от ЦСКА. Много бяха позитивите да избера този клуб. Благодарен съм на притежателя, гледаме взаимно да сме си потребни. И те да са удовлетворени, и аз. А и в клуба се работи много професионално за родните стандарти. Аз си поисквам да съм здрав, както и съотборниците ми. Целта пред мен е да оказвам помощ на тима ", приключи Колев.
 Хебър и ФК ЦСКА 1948 откриват кръга в efbet Лига
Хебър и ФК ЦСКА 1948 откриват кръга в efbet Лига

И двата отбора имат по една победа от началото на сезона
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР