Нападателят на Евертън Ромелу Лукаку, който според всички медии на

...
Нападателят на Евертън Ромелу Лукаку, който според всички медии на
Коментари Харесай

Лукаку минава прегледи в Лос Анджелис, чака Юнайтед там

Нападателят на Евертън Ромелу Лукаку, който съгласно всички медии на Острова е несъмнено ново попълнениe на Манчестър Юнайтед, ще премине медицински прегледи в Лос Анджелис, където сега белгиецът е на отмора. Любопитното е, че той е в Калифорния дружно с рекордната покупка на " алените дяволи " Пол Погба. Французинът е изиграл немалка роля, с цел да бъде уредено всичко в точния момент. Не е без значение и фактът, че двамата другари имат един и същи сътрудник - Мино Райола, който взе участие в най-големите покупко-продажби на " Олд Трафорд " след идването на Жозе Моуриньо. Роденият в Италия холандец докара в Юнайтед Погба, Златан Ибрахимович и Хенрих Мхитарян. Серхио Ромеро, който бе притеглен по времето на Луис ван Гаал, също е негов клиент.

Очаква се Лукаку да подпише своя контракт в идващите 48 часа. Контрактът ще бъде за пет години, а нападателят ще получава над 200 000 паунда седмично. Белгиецът няма да се връща в Англия, а ще изчака новите си съотборници точно в ЛА, откъдето започва предсезонното турне на Юнайтед. " Червените дяволи " летят в неделя.

Същевременно мениджърът на Евертън Роналд Куман е останал гневен от обстоятелството, че през вчерашния ден Лукаку не се явил на първата подготовка на " карамелите ", макар че самият холандец не е дал разрешението си за това.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР