Нападателят на Черно море Евгений Сердюк вече е вкарал 7

...
Нападателят на Черно море Евгений Сердюк вече е вкарал 7
Коментари Харесай

"Посвещавам головете си на семейството и военна Украйна", обяви нападателят Евгений Сердюк

Нападателят на Черно море Евгений Сердюк към този момент е вкарал 7 гола от началото на сезона, като за първи път с екипа на моряците се разписа два пъти в един мач. Той беше прецизен за 2:0 и за 3:0 при триумфа над Локомотив (София) в 21-ия кръг на шампионата.

След края на днешния мач помощник-треньорът на отбора Петър Костадинов призна, че всички му се възхищават, защото татко му и брат му са мобилизирани в армията на Украйна, която пази страната си от съветските нашественици.

" Благодаря на всички съотборници, че се адаптирахме бързо към футбола, който трябваше да играем на този терен. Направихме това, което трябваше да създадем, разяснява Сердюк във връзка мача и по-късно продължи: " Но първо желая да кажа две думи, две фрази. Там в Украйна е моето семейство. Искам да посветя днешните си два гола на моето семейство и на военна сега Украйна. Много е комплицирано ситуацията в страната ми.

Иначе считам, че Черно море е изцяло подготвен като тим за челните места. Във всеки един миг ще се потвърждаваме и ще се борим за по-предно класиране ".
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР