Нападателят на Брентфорд Айвън Тони получи повиквателна за евроквалификациите с

...
Нападателят на Брентфорд Айвън Тони получи повиквателна за евроквалификациите с
Коментари Харесай

Саутгейт повика Айвън Тони и отново загърби Александър-Арнолд

Нападателят на Брентфорд Айвън Тони получи повиквателна за евроквалификациите с Италия и Украйна. Той към момента няма нито един мач за „ трите лъва “ и рискува да получи съществено наказване поради това, че наруши разпоредбите на ФА за залагания. Тони обаче прави доста мощен сезон и е на трето място в Премиър лийг по брой маркирани голове, като досега има 16 такива в шампионата.

Калъм Уисън и Конър Коуди, които бяха част от тима по време на Световното състезание, този път остават отвън разширения състав. Същото важи и за Бен Уайт и Трент Александър-Арнолд. Рахийм Стърлинг лекува травма и заради тази причина не е включен.

Крайните бранители на Челси Бен Чилуел и Рийс Джеймс се завръщат в тима. В листата са и Калвин Филипс и Хари Магуайър, макар че и двамата играят малко в клубните си отбори Манчестър Сити и Манчестър Юнайтед.

Англия гостува на Италия на 23 март, след което приема Украйна на „ Уембли “ три дни по-късно.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР