Нападателят на Берое Мартин Камбуров обяви, че настоящият сезон ще

...
Нападателят на Берое Мартин Камбуров обяви, че настоящият сезон ще
Коментари Харесай

Камбуров напуска "Берое" след края на сезона

Нападателят на " Берое " Мартин Камбуров разгласи, че актуалният сезон ще бъде финален за него с екипа на старозагорци. Договорът на ветерана с клуба изтича през лятото, само че той няма да преподпише.

Това стана ясно от изявление на Камбуров пред уеб страницата на " Берое ".

" Ръководството и треньорският екип ме изчакаха и чакаха моето решение. Разговаряхме обикновено и напълно професионално. Казаха ми, че мога да остана още една година, само че естествено с конвенционалност, че не може да се подсигурява какъв брой време ще имам на терена. Това е напълно обикновено и аз благодаря за това отношение. Аз обаче не бих желал да остана в клуба, да се повеждам единствено на заплата и да имам малко игрово време. Моята цел е напълно друга. ", разгласи Камбуров.

" От тук нататък имам към 7 мача за " Берое ", които ще изиграя с цялото си сърце и ще дам всичко от себе си. Надявам се единствено да съм здрав и да вкарам най-малко още 7 гола за " Берое ". За три години означих много за тима и не считам да спра до тук. За мен всеки гол е специфичен. Но ще потърся друго развиване, тъй като не желая единствено да заставам и да взимам заплата. Благодаря още един път най-искрено на управлението и всички в клуба, от които постоянно съм получавал само почитание и уместност. Трудно решение, само че във футбола няма лесни неща. "

" Берое " благодари на Камбуров за сърцатата игра и всичко, което е направил откогато носи зеления екип. С 41-те си попадения за последните 3 години той е в топ 10 в клубната голмайсторска листа. 39-годишният нападател има впечатляващите 230 гола в родния футбол в дългата си кариера, а пред него е единствено именитият Петър Жеков с 253.

Камбуров, който към момента не се е отказал от върха във безконечната реализаторска листа, отхвърли за съответни предложения от други клубове.

" Няма по какъв начин да имам предложение към момента и нямам такова. Всичко, което обявихме, действително се случи през вчерашния ден. Към този миг не съм и водил диалози с различен клуб. Вие първи научавате и може би от тук насетне, който има интерес ще откри метод да се свърже с мен. В момента съм концентриран напълно и само към идните мачове с " Берое ".

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР