Нападателят на Берое Мартин Камбуров не скри радостта си от

...
Нападателят на Берое Мартин Камбуров не скри радостта си от
Коментари Харесай

Камбуров: Това е най-важното ми постижение заедно с титлата с "Локомотив"

Нападателят на " Берое " Мартин Камбуров не скри насладата си от постигнатия връх. Ветеранът означи своя гол №254 в родния футболен хайлайф и измести легендата Петър Жеков от върха във безконечната реализаторска листа.

Пред медиите Камбуров показа, че това достижение се подрежда до извоюваната шампионска купа с " Локомотив " Пловдив през 2004 година и благодари на всички дружно и против които е играл досега в дългата си кариера.

" Много съм благополучен, няма по какъв начин да е другояче. Уникално достижение, неповторим връх! Радвам се, че в този момент съм голмайстор №1 на " А " група за всички времена. Тук е моментът да благодаря на всички сътрудници, с които съм играл през годините, както и на тези против които съм се изправял, тъй като сме имали тежки конфликти, само че са били мъжки единоборства. ", стартира Камбуров.

" Снощи гледах Джокович и Медведев. Беше прочувствено и от двете страни. Джокович се чудеше какво каже, мислел си е и за двата случая. Аз също мислех доста какво ще кажа, само че нямам думи. Просто в моята кариера, може би с купата с " Локомотив " Пловдив, това ми е най-важното достижение. "

" Бих посъветвал младите да обичат играта, да са всеотдайни, да са експерти, да дават всичко от себе си на терена. ", сподели още голмайсторът на " Берое ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР