Нападателят на Берое Мартин Камбуров, който изравни рекорда на великия

...
Нападателят на Берое Мартин Камбуров, който изравни рекорда на великия
Коментари Харесай

Камбуров: Посвещавам рекорда на баща ми, сигурно е най-гордият

Нападателят на " Берое " Мартин Камбуров, който изравни върха на великия Петър Жеков по попадения в родния футболен хайлайф, със своите към този момент 253 гола, посвети достижението на своя татко. Ветеранът благодари на Жеков за вдъхновението, което му е дал.

Днес голът на Камбуров се оказа надвит за триумфа с 1:0 против " Ботев " Враца, а в идващия кръг 40-годишният таран има опцията да стъпи на реализаторския връх в мач с една от обичаните си жертви - тимът на " Левски ".

Снимка: Lap.bg

" Щастлив съм. Преди две години, в случай че някой ми беше споделил, че ще бъда с 253 гола, може би нямаше да му допускам. Искам да благодаря на господин Жеков. Това просто е едно ентусиазъм, което ми даде той. През 2020-а чак тогава повярвах, тъй като станах за шести път голмайстор с " Берое ". Надявам се да стигнем и до 254. ", сподели Камбуров.

" По принцип доста не идват родственици, аз не обичам онлайн да ме гледат. Но моментът беше подобен и доста се веселя и за сина ми, и за цялото семейство. Искам да посветя този връх на татко ми, който може би в този момент е най-гордият! "

Снимка: Lap.bg

" Не мога да си разделям головете, всички са ми еднообразно скъпи. Имах възприятието, че през днешния ден за първи път излизам на терена, по този начин го усещах преди мача. Когато имаш нещо такова на плещите си и упованията са огромни, се получават и пропуски. Радващо е, че съумях да отбележа. "

" Имам контракт до декемри да оказвам помощ на " Берое " да завоюва колкото се може повече точки. След това зависи от управлението, само че и жена ми не ми дава, тъй като желае да си се прибирам в Пловдив. "
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР