Нападателят на Берое Даниел Генов даде мнението си след победата

...
Нападателят на Берое Даниел Генов даде мнението си след победата
Коментари Харесай

Генов: Доста дълго време го чаках този гол

Нападателят на Берое Даниел Генов даде мнението си след успеха на своя отбор над ЦСКА 1948. “Заралии ” се постановиха с минималното 1:0, а точно Генов вкара единственото попадение през втората част.
 Берое надделя 10 от ЦСКА 1948 и записа първа историческа победа над този противник Берое надделя 10 от ЦСКА 1948 и записа първа историческа победа над този противник
“Доста тежък мач, тактическо надхитряне. Червеният картон също повлия. С повече опит ние успяхме да побдим.

Още през първото полувреме се видя, че и двата тима са добре тактически и бе въпрос на надхитряне. Червеният картон в действителност повлия. Последните 20 минути изключително се видя, че ние държахме повече топката.

Този триумф ще ни даде много самочувствие. Трите загуби си тежат, само че тази победа идва в точния миг против директен съперник. Днес, в случай че не бяхме победили, не ми се мислеше какво можеше да се случи. Много се веселя, че победихме.

Със сигурност тези две седмици са ни добре пристигнали. Много футболисти дойдохе без подготовка и в този момент могат да наваксват. Доста време чаках този гол, през много неща минах, само че се веселя, че пристигна в точния миг.

Това са най-хубавите мачове в шампионата. И с ЦСКА, и с Лудогорец, и против Левски, ситуацията е ралзична и дава спомагателен тласък ”, съобщи Генов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР