Нападателят на Барселона Роберт Левандовски сподели, че има специална връзка

...
Нападателят на Барселона Роберт Левандовски сподели, че има специална връзка
Коментари Харесай

Левандовски каза, че Клоп е лош учител

Нападателят на Барселона Роберт Левандовски показа, че има специфична връзка с мениджъра на Ливърпул Юрген Клоп. Двамата работиха дружно няколко години в Борусия Дортмунд.

„ Той не беше просто като бащинска фигура за мен. Като треньор беше като неприятен преподавател и го споделям в най-хубавия смисъл на думата. Кой е този преподавател, който си спомняте най-ясно? Не помниш този, който е направил живота ти по-лесен и в никакъв случай не е очаквал нищо от теб, спомняш си неприятния преподавател, който е непоколебим и те притискаше, с цел да извлече най-хубавото от теб. Това е учителят, който ще те направи по-добър, нали? И Юрген беше подобен “, съобщи полякът пред „ TPTFootball “.

„ Научих доста от него. Когато дойдох в Дортмунд, желаех да върша всичко бързо – мощен пас, първо докосване… Юрген ме посъветва да бъда спокоен, да потупам два пъти, в случай че е належащо, беше изцяло срещу природата ми, само че вкарах повече голове по този метод. Когато разбрах това, той ме провокира да ускоря още веднъж, едно допиране, гол. Забави ме, с цел да ме форсира. Изглежда просто, само че това беше доста добре за мен “, добави Роберт Левандовски.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР