Нападателят на българския национален отбор Кирил Десподов заяви, че се

...
Нападателят на българския национален отбор Кирил Десподов заяви, че се
Коментари Харесай

Кирил Десподов от летище София: Винаги е имало дисциплина в националния отбор

Нападателят на българския народен тим Кирил Десподов съобщи, че се надява отборът да затвърди положителното показване, което показва в последните мачове. Той приказва преди излитането на " трикольорите " за Кипър. Приятелската среща ще се изиграе на 16 ноември от 19:00 часа.

" Това са хубави две контроли за нас, в които ще обиграем тима. Това, което сподели през вчерашния ден треньорът. Трябва да се подготвим добре за квалификациите през март месец.

Отборът в действителност е доста млад, има доста неопитни момчета, само че нали би трябвало да изиграят мачове, с цел да натрупат опит. Има и играчи с повече рутина в тима. Дори и младите натрупаха порядъчен брой мачове. Надявам се да затвърдим положителните игри, които показахме против Северна Македония и Гибралтар.

Мисля, че постоянно е имало дисциплинираност в националния тим. Ако я няма, също няма да има и резултати и няма да вървим нагоре. Дисциплина, себераздаване и темперамент - това са нещата, които изисква треньорът.

Вижда се желанието на момчетата. Има въодушевление в тима. Наистина преди нямаше резултати, а това не е прелестно нито за нас, нито за всички в България. Искаме да има положителни резултати и да играем на огромната сцена. Започва едно ново потомство - младо, което се надявам, че ще радва цяла България ", сподели Десподов.
 Младен Кръстаич се оглежда за нови имена в националния тим
Младен Кръстаич се оглежда за нови имена в националния тим

Исландия ни лиши евентуален национал
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР