Нападателят на Атлетико Мадрид Анхел Корея разказа за тежкото си

...
Нападателят на Атлетико Мадрид Анхел Корея разказа за тежкото си
Коментари Харесай

Анхел Корея: Футболът ми помага да забравя за смъртта на баща ми и на братята ми

Нападателят на Атлетико Мадрид Анхел Корея описа за тежкото си детство в Аржентина в изявление за аржентинското издание El Enganche, представено от испанските медии. “В персонален проект футболът постоянно е бил лъч светлина за мен. Още от 10-годишен, когато изгубих татко си, играта ме измъкваше от моя призрачен сън. След това изгубих двама братя. Футболът ми оказва помощ да забравя”, показа бързакът на Атлети.

“Спомням си, когато сътрудникът ми плащаше, а аз давах заплатата на мама. Печелех по хиляда, хиляда и двеста песос. (…) Майка ми страдаше доста. Тя остана без мъжа си и две от децата си. Не желая да си показва каква е болката да загубиш детето си. Правех каквото можех, с цел да я виждам усмихната”, призна той.

Корея описа и за различен тежък интервал от юношеските си години. “Спомням си по какъв начин трябваше да устоя медицински проби преди да подпиша с Атлетико. Докторите обаче откриха нещо необичайно. Казаха, че би трябвало да оперират сърцето ми. В първия миг си помислих, че не желая, тъй като желаех да играя в 1/2-финала за Копа Либертадорес с моя Сан Лоренцо. Много ме боля, че не съумях да играя в 1/2-финала, а по-късно и на финала. Докторите ме излъгаха, казвайки ми, че сигурно ще мога да играя след интервенцията. След това ми признаха, че е имало огромни опасности. За благополучие, всичко мина добре”, сподели още Корея. Примера дивисион 14 кръг, събота 2 декември  Атлетико Мадрид 2:1краен резулат  Реал Сосиедад
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР